Pengenalan

Exodus Kodi 17 Krypton Addon adalah salah satu tambahan yang popular untuk platform Kodi, menyediakan akses kepada pelbagai pilihan filem, rancangan TV, kartun, dan kandungan lain. Memasang addon ini boleh memperkayakan pengalaman penstriman kandungan video anda. Berikut ialah panduan langkah demi langkah tentang cara memasang Exodus Kodi 17 Krypton Addon.

1. Dayakan Pemasangan daripada Sumber Tidak Diketahui:

— Buka Kodi dan pergi ke Tetapan.

— Pilih «Sistem» -> «Tambahan» -> menghidupkan «Sumber Tidak Diketahui».

2. Masukkan sumber dan pasang repositori:

— Kembali ke skrin utama Kodi dan pilih «Pengurus Fail».

— Klik «Tambah Sumber» dan masukkan URL repositori Exodus (http://lazykodi.com/) -> Berikan nama, contohnya «LazyKodi» -> Klik «OK».

3. Pasang Repositori Malas:

— Kembali ke skrin utama Kodi -> Pilih «Add-ons» -> Klik pada ikon «Buka Kotak» -> Pilih «Pasang dari arkib» -> Pilih «LazyKodi» -> Pasang repositori.

4. Pasang Exodus Kodi 17 Krypton Addon:

— Teruskan memasang addon -> Pilih «Pasang dari Repositori» -> Pilih «Repositori Malas» -> «Tambahan Video» -> Cari Exodus -> Pasangkannya.

5. Nikmati Kandungan Exodus:

— Selepas berjaya memasang Exodus, kembali ke skrin utama Kodi -> Pilih «Video Add-ons» -> Cari Exodus dan nikmati menonton filem, rancangan TV dan kandungan kegemaran anda yang lain.

Kesimpulan

Dengan mengikuti panduan mudah ini, anda boleh memasang Exodus Kodi 17 Krypton Addon dengan mudah dan mula menggunakannya untuk mengakses pelbagai pilihan kandungan yang pelbagai di Kodi. Selamat menstrim!